Permanent Makeup Bryn

Hairstrokes

Fluffy Brows – Den Nyeste Teknik indenfor Hairstrokes

Oplev den nyeste teknik indenfor hairstrokes: Fluffy Brows. Vores teknik udføres skånsomt med en maskine, ikke et manuelt værktøj som ved Microblading. Denne metode er mere skånsom og egnet til alle hudtyper. Behandlingen er ideel for dig, der ønsker et naturligt look med en realistisk hårstråeffekt.

Shading

Skyggelægning, Ombré Brows, Shading, Powder Brows; kært barn har mange navne.

Dette er en teknik hvor vi deponerer farve i huden, under brynhårene og former brynene. Ved denne teknik anvendes maskine. Shading kan udføres i flere variationer og grader af intensitet. Hos Freja Sophia Studio er formålet altid at opnå et naturligt og æstetisk resultat, skræddersyet individuelt til hvert enkelt kunde.

Hybrid

Hybrid er en teknik, hvor man kombinerer de to ovenstående metoder.

Efter din PMU-behandling behøver du ikke længere dagligt lægge makeup på dine øjenbryn. Det giver et smukt løft af dine bryn og forynger dit ansigt.

Det er endda muligt at fuldstændig rekonstruere et sæt smukke øjenbryn, selv hvis du slet ikke har nogen brynhår. Derfor er det muligt for personer med alopecia, trichotillomani og hårtab af andre årsager at få flotte øjenbryn.

Bemærk

  • Vær opmærksom på, at brynene lige efter denne behandling kan se relativt mørke og markante ud. Dette vil aftage med op til 50%, når brynene er fuldt helet.
  • Du bedes booke dine tider i god tid, så du er sikret dine tider.
  • Den 3. behandling (touch up nr. 2) bør du booke 2-3 uger efter forrige behandling, så du er sikret en tid indenfor 8 uger.
  • Hvis du allerede har en tatovering, anbefales det at kontakte behandleren og undersøge, om det er muligt, før du booker en tid.

OBS: vær opmærksom på at dette billede er taget lige efter en behandling. Resultatet vil falme efter heling.

Priser

Konsultation Gratis
Microblading/Hairstrokes første behandling 3.495,-
Touch Up / 2. behandling (indenfor 4-8 uger) 1.495,-
Touch Up / 3. behandling (indenfor 4-8 uger) Gratis
Color Boost (indenfor 12 måneder) 2.045,-
Color Boost (efter 12 måneder – tilbageværende pigment nødvendigt) 2.545,-
Hybrid (Microblading + Shading) første behandling 3.995,-
Touch Up / 2. behandling (indenfor 4-8 uger) 1.495,-
Touch Up / 3. behandling (indenfor 4-8 uger) Gratis
Color Boost (indenfor 12 måneder) 2.495,-
Color Boost (efter 12 måneder – tilbageværende pigment nødvendigt) 2.995,-
Powder Brows & Hombré første behandling 3.495,-
Touch Up / 2. behandling (indenfor 4-8 uger) 1.495,-
Touch Up / 3. behandling (indenfor 4-8 uger) Gratis
Color Boost Powder Brows (1-3 år – tilbageværende skygge nødvendigt) 2.495,-

Gratis og uforpligtende konsultation

Det er vigtigt, at du nøje læser de tilsendte konsultationsinformationer inden din behandling. Hvis du er i tvivl om noget, anbefaler jeg, at du kommer på besøg til en konsultation mindst en uge før din behandling. Her har vi sammen mulighed for at drøfte hele processen, dine ønsker/tanker og eventuelt foretage en allergitest inden selve behandlingen. En konsultation er gratis og uforpligtende og kan bookes til enhver tid.

Bedøvelse

Området omkring brynene bliver altid bedøvet før og under behandlingen. Du skal forvente at kunne mærke en smule ubehag under processen. Oplevelsen af ubehag varierer fra person til person – nogle føler en vis grad af ubehag, mens andre ikke mærker meget.

Touch Up Efterbehandling

Det er vigtigt, at du genbooker mindst én Touch Up efterbehandling 4-8 uger efter din første behandling.

Der er specifikke regler for, hvor dybt man kan arbejde ned i huden, og hvor meget huden kan optage farven. Derfor kræver alle former for semi-permanent makeup normalt 1-2 ekstra opfyldninger for at opnå det ønskede 100% resultat. Dette afhænger af din hudtype, hudtilstand og hjemmepleje.

En gratis Touch Up nr. 2 tilbydes altid efter behov.

Herefter anbefales det at få årlige Color Boost behandlinger for at vedligeholde resultatet. Farveintensiteten vil aftage med tiden, og derefter vil optegningen forsvinde.

Vær opmærksom på, at det er vigtigt ikke at vente længere end 3 måneder mellem opfyldninger, da farven ellers kan falme betydeligt og kræve flere opfyldninger for at bevare det ønskede resultat.