Microblading & PMU

Microblading

Microblading – også kaldet Hairstrokes – er en teknik indenfor semi-permanent makeup. Det er en af de helt store trends indenfor forskønnelse af øjenbryn.

Behandlingen foregår med et manuelt/håndholdt værktøj – ikke med maskine. Med Microblading kan du opnå et naturligt look, som holder op til 18 måneder, og forbedrer både formen, farven, fylden og symmetrien af dine øjenbryn.

OBS: Ikke alle hudtyper er kompatible med denne metode, og det er derfor vigtigt, at vi sammen afgør dette, inden behandlingen bookes. Konsultationer er gratis. 

Shading / Powder Brows

Shading – også kaldet Powder Brows – er en teknik indenfor semi-permanent makeup, som bliver udført med maskine. Metoden bliver mere og mere populær, da den er langtidsholdbar og ekstra skånsom for huden. Shading holder typisk dobbelt så lang tid som Microblading, og er kompatibel med de fleste hudtyper. Shading kan udføres med et ultra naturligt og blødt look, såvel som et mere markeret udtryk – efter ønske.

Hybrid

Hybrid er en teknik, hvor man kombinerer de to ovenstående metoder: Man lægger skygge imellem hårstråene, for at opnå mere 3D effekt, eller mere fylde i brynene. Denne teknik er en af de mest populære teknikker. Det anbefales desuden at vælge denne teknik, frem for Microblading, hvis man har større huller i brynene eller ingen naturlig hårvækst.

OBS: Ligesom Microblading, er ikke alle hudtyper kompatible med denne metode.

Du behøver efter din PMU behandling ikke at lægge makeup i dine bryn dagligt, og det giver et smukt løft i af dine bryn, som løfter og foryngrer ansigtet.

Det er sågar muligt fuldkommen at rekonstruere et sæt smukke bryn – også hvis man slet ingen brynhår har. Derfor er det muligt for folk med alopecia, trikotrillomani og hårtab af andre årsager at få flotte øjenbryn.

Du bedes booke i god tid, så du er sikret dine tider.
Den 3. behandling (touch up nr. 2) bør du booke 2-3 uger efter forrige behandling, så du er sikret en tid indenfor 8 uger.

Priser

Konsultation Gratis
Microblading/Hairstrokes første behandling 2.995,-
Touch Up / 2. behandling (indenfor 4-8 uger) 1.495,-
Touch Up / 3. behandling (indenfor 4-8 uger) Gratis
Color Boost (indenfor 12 måneder) 1.995,-
Color Boost (efter 12 måneder – tilbageværende pigment nødvendigt) 2.495,-
Hybrid (Microblading + Shading) første behandling 3.495,-
Touch Up / 2. behandling (indenfor 4-8 uger) 1.995,-
Touch Up / 3. behandling (indenfor 4-8 uger) Gratis
Color Boost (indenfor 12 måneder) 2.495,-
Color Boost (efter 12 måneder – tilbageværende pigment nødvendigt) 2.995,-
Powder Brows & Hombré første behandling 3.995,-
Touch Up / 2. behandling (indenfor 4-8 uger) 2.495,-
Touch Up / 3. behandling (indenfor 4-8 uger) Gratis
Color Boost Powder Brows (1-3 år – tilbageværende skygge nødvendigt) 2.995,-

Gratis og uforpligtende konsultation

Det er vigtigt at du grundigt gennemlæser de tilsendte konsultations informationer inden din behandling. Er du i tvivl om noget, så anbefaler jeg, at du kommer på besøg til en konsultation minimum en uge før din behandling. Her har vi sammen mulighed for at drøfte hele processen, dine ønsker/tanker og evt. at foretage en allergitest inden selve behandlingen. En konsultation er gratis og uforpligtende, og kan bookes til hver en tid.

Bedøvelse

Området i og omkring brynene bliver altid bedøvet før og under behandlingen. Du skal forvente at kunne mærke en smule ubehag under behandlingen. Alle opfatter følelsen forskelligt – nogle mærker ubehag, hvor andre ikke føler det store.

Touch Up Efterbehandling

Det er vigtigt at du kommer til minimum én Touch Up efterbehandling ca. 4-6 uger efter din første behandling. En Touch Up nr. 2 tilbydes altid gratis efter behov. Herefter anbefales det at få lavet Color Boost for at vedligeholde resultatet. Resultatet bør vedligeholdes ved en Color Boost behandling én gang årligt ved Microblading og Hybrid, og imellem 1 – 3 år ved Shading. Lader man brynene forsvinde med tiden, så vil man med Everlasting Brows pigmenterne ikke opleve grå, blå eller misfarvede bryn. Farveintensiteten vil med tiden aftage og herefter vil optegningen forsvinde. Jeg er uddannet i Microblading og PMU igennem Everlasting Brows, som er et af verdens førende mærker og leverandører indenfor Microblading, PMU og produkter. Everlasting brows er et Engelsk mærke, som er anerkendt verden over.

Menu