Permanent Makeup Læber

Læber – Permanent Makeup

Den perfekte løsning hvis du ønsker visuelt større læber, hvis du synes din ydre læbekant er farveløs, hvis dine læber er asymmetriske eller hvis du blot ønsker at slippe for dagligt at lægge læbestift.

Med Permanent Makeup kan du få de læber, som du altid har drømt om, om du ønsker dem røde, pink, peach eller nude.

Jeg tilbyder forskellige teknikker, afhængigt af hvilket slutresultat du ønsker at opnå. Der kan både laves lipliner med toning, fuld farve, let farvelægning eller 3D læber.

Jeg tilbyder udelukkende naturlige resultater. Det kan aldrig forventes, at Permanent Makeup på læberne vil blive heldækkende (ligesom læbestift). Det helede resultat vil altid være transparent og naturligt.

PRISER

Konsultation GRATIS
Læber PMU Førstegangsbehandling 3.495,-
Læber PMU Touch Up (6-12 uger) 1.995,-
Læber PMU Color Boost 2.995,-

Du bedes booke i god tid, så du er sikret dine tider.
Den 3. behandling (touch up nr. 2) bør du booke 2-3 uger efter forrige behandling, så du er sikret en tid indenfor 8 uger.

Gratis og uforpligtende konsultation

Det er vigtigt at du grundigt gennemlæser de tilsendte konsultations informationer inden din behandling. Er du i tvivl om noget, så anbefaler jeg, at du kommer på besøg til en konsultation minimum en uge før din behandling. Her har vi sammen mulighed for at drøfte hele processen, dine ønsker/tanker og evt. at foretage en allergitest inden selve behandlingen. En konsultation er gratis og uforpligtende, og kan bookes til hver en tid.

Bedøvelse

Området i og omkring læberne bliver altid bedøvet før og under behandlingen. Du skal forvente at kunne mærke ubehag under behandlingen. Alle opfatter følelsen forskelligt – nogle mærker ubehag, hvor andre ikke føler det store.

Touch Up Efterbehandling

Det kan være nødvendigt at du kommer til en Touch Up efterbehandling ca. 6-12 uger efter din første behandling. En Touch Up nr. 2 tilbydes altid gratis efter behov. Herefter anbefales det at få lavet Color Boost for at vedligeholde resultatet. Resultatet bør vedligeholdes ved en Color Boost behandling årligt. Farveintensiteten vil med tiden aftage og herefter vil optegningen forsvinde.

Jeg er uddannet i PMU igennem Everlasting Brows og Agnes Permanent, som er nogle af verdens førende og mest anerkendte brands verden over indenfor Permanent Makeup og produkter.